MORAVA v novém i na internetu

28.03.2013 00:00

Tak, jako nám začal nový rok 2013, tak začala i nová etapa umělecké činnosti Dechového orchestru MORAVA ZUŠ Hulín.

Jak psal ve svém článku v minulém čísle Hulíňanu vedoucí souboru Petr Voříšek, v prosinci minulého roku, na Adventním koncertu MORAVY, se rozloučili muzikanti s mnohými staršími kolegy, kteří dlouhá léta tvořili osu a hlavně kvalitu tohoto tělesa. Taktéž přestala existovat tzv. Malá Morava – přípravný soubor, jehož členové nyní zaujali uvolněná místa po odcházejících muzikantech. A tak s novým rokem 2013 začíná kapela jakoby zase od začátku.

No a aby ten přerod byl úplný, tak pro stávající, ale i budoucí své příznivce, připravila MORAVA i nové internetové stránky. Mají nový svěží vzhled a oproti těm původním jsou vylepšeny o některé prvky. Ale to hlavní – aktuálně informovat o všem podstatném dění v kapele – samozřejmě zůstává.

Zbytečně zde nebudu rozvádět do podrobností, co na nových webových stránkách MORAVY najdete. Stačí si jen do internetového prohlížeče na Vašem počítači zadat novou adresu a všechno si můžete prohlédnout na vlastní oči.

A pro Ty z Vás, kterým by se zachtělo zavzpomínat „na staré časy“, mám dobrou zprávu. Původní stránky zůstávají i nadále k nahlížení v jakémsi „zakonzervovaném“ stavu. Nebudou již nijak doplňovány a zůstanou tak, jak jsou nyní.

Takže od 28.března 2013 – symbolicky ke Dni učitelů :-) - začaly nové internetové stránky MORAVY svůj provoz. No a Vy si do svých poznámek, adresářů a oblíbených položek v počítači můžete změnit či dopsat novou internetovou adresu Mládežnického dechového orchestru MORAVA ZUŠ Hulín a to: www.moravazushulin.webnode.cz .

A celá „nová“ MORAVA se bude těšit na Vaši návštěvu; jak jejich nových stránek, tak hlavně jejich vystoupení, které budou připravovat hlavně pro Vás – jejich milé posluchače!

Ing. Ivo Káňa