MORAVA hrála prusinovickým seniorům

09.11.2018 18:00

Již se stalo docela zaužívaným zvykem v mnoha obcích, že vedení obce pořádá jednou za rok setkání seniorů, která bývají doplněna i kulturním vystoupením různých hudebních seskupení. A tak se stalo, že na pozvání pana starosty nedalekých Prusinovic se v pátek 9. listopadu 2018 v podvečer do místního kulturního domu rozjela naše MORAVA, aby svými písničkami potěšila účastníky takového setkání.

Pan učitel Petr Voříšek vybral 16 skladeb ze současného repertoáru kapely a tak pěkným sálem kulturního domu zněly skladby jak dechovkové tak i taneční. Však také i několik tanečních párů se na parketu objevilo.

Již zavedenou trojici zpěvaček Sára Zpěváková a sestry Barbora a Eva Furchovy tentokrát doplnila dvojice nových zpěváckých benjamínků – Valentýna Burešová a Nikol Nevřalová, pro které to bylo první vystoupení s MORAVOU.

Celý program svým příjemným průvodním slovem ozdobila nová paní ředitelka hulínské ZUŠky Kamila Poláková.

Vystoupení naší MORAVY přijali přítomní senioři s velkými sympatiemi o čemž svědčí i neplánovaný přídavek, který si svým potleskem vyžádali A že se MORAVA líbila i pořadatelům, potvrzuje příslib pana starosty, že naši kapelu jistě zase někdy do své obce pozvou. A MORAVA ráda do Prusinovic se svými písničkami opět přijede.